Prieteni cu care ne lăudam

Testimoniale

Ne bucurăm când proiectele noastre fac oamenii mai fericiți!

APART HOTEL ORHIDEEAAm colaborat cu Home Design Alba Iulia pentru decorul camerelor Aparthotel Orhideea Residence. Ne bucurăm să oferim oaspeților noștri apartamente deosebite, fiecare într-un stil propriu, primitor și armonios. Turiștii apreciază că la fiecare vizită, sunt primiți în camere diferite, dar mereu atractive!

 

CRISTI TESTIMONIAL HOME DESIGNCând am investit într-un apartament nou, am avut emoții că va fi o adevărată provocare amenajarea lui. Aveam idei, însă nu știam de unde să încep. Am încredințat proiectul echipei Home Design Alba Iulia, iar rezultatul a fost mai bun decât m-aș fi așteptat. Cel mai mult am apreciat rapiditatea cu care s-a desfășurat proiectul și ideile inovative care mi-au fost sugerate!

 

oana si cosminCând ne-am mutat împreună, unul își dorea un stil romantic, altul un stil modern. Țineam fiecare la ideile noastre, dar pentru a reuși să construim ceva armonios, am apelat la ajutorul Home Design Alba Iulia. Rezultatul a fost un apartament în care noi ne simțim acasă, iar prietenii noștri abia așteaptă să vină în vizită! Mulțumim!

 

Untitled-1Am fost sceptică în a lăsa amenajarea apartamentului pe mâna altcuiva. Dar cum timpul nu era de partea mea, n-am avut altă opțiune. Am selectat câteva poze cu locuințe care îmi plac, am ales elemente pe care mi le doream în casă și am schițat împreună ideile pentru designul apartamentului. A reușit să transpună foarte bine ideile mele și apartamentul arată exact cum mi-am imaginat!